ТОВ «Київський м'ясокомбінат» створено на основі Білоцерківського м'ясокомбінату — м'ясопереробного підприємства з більш ніж 80-річною історією в місті Біла Церква Київської області.

Білоцерківський м'ясокомбінат — одне з найстаріших підприємств України. У момент заснування в 1936 році воно було одним з перших промислових підприємств Білоцерківщини і являло собою примітивну птахорізку, до якої в 1948 було прибудовано забійний цех для кролів (потужністю 3 тони за зміну).

У 1951 року підприємство перейшло в юрисдикцію Білоцерківського райспоживспілки, після чого почався активний розвиток виробничих потужностей. У 1958 р. встановлені дві конвеєрні лінії угорського виробництва, введений в експлуатацію новий холодильник, цех первинної переробки худоби, ковбасний цех, м’ясожировий цех. У 1964 р. побудований новий ковбасний цех, розширена інфраструктура, збільшено асортимент і виробничі потужності підприємства.

У 1997 р. комбінат був приватизований і перейменований в ТОВ «Поліс». Після цього на підприємстві почався період активного розвитку: вводиться в дію новий ковбасний цех, запускаються нові технологічні лінії, опановуються 12 нових технологій, відпрацьовується 69 нових видів продукції, ковбасним виробам присвоюється знак якості «Вища проба».

У 2012-2019 рр. операційна діяльність на підприємстві не проводилась.

У 2019 р. SMK Group купує активи ТОВ «Поліс», підприємство перейменовується в ТОВ «Київський м'ясокомбінат» і починається «нове життя» м’ясокомбінату.

У жовтні 2019 року на підприємстві відновлюється робота цеху з обвалювання м'яса. Розробляється проєкт нового м'ясопереробного комплексу загальною площею 16.000 кв.м.

У травні 2020 р. стартує будівництво, а в березні 2021 р. запускається перша черга (1.500 кв.м.) нового м'ясопереробного комплексу.

Особливістю підприємства є його вигідне географічне розташування — в центрі України, на перетині транспортних магістралей, поруч з ринками збуту продукції.

Підприємство виробляє продукцію під торговими марками «Київський м'ясокомбінат» та «Cooker».

На цей час підприємство виробляє охолоджене м'ясо, напівфабрикати з м'яса свинини, яловичини та птиці, напівкопчені, варено-копчені ковбаси.

Всього на даний момент виготовляється близько 100 найменувань, ведуться роботи над розширенням асортименту, впроваджуються нові технології.

Виробництво було відновлене зовсім недавно, але підприємству вже є чим хизуватися.

Кращі, за відгуками споживачів, асортиментні позиції:

  •  ковбаса напівкопчена «Домашня Копчена»,
  • ковбаски для смаження «Гриль», «Домашня», «Селянська», «Куряча», «Буковинська».

Виробництво оснащене сучасним обладнанням провідних європейських виробників: HANDTMANN (Німеччина), SHALLER (Німеччина), ULMA (Іспанія), HENKELMANN (Німеччина), WEBOMATIC (Німеччина).

На підприємстві сертифікована система менеджменту безпеки харчових продуктів відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 22000:2018.

Безпека і якість виробленої на м'ясокомбінаті продукції завжди стоїть на першому місці. Застосовані всесвітньо визнані принципи HACCP для гарантії безпеки продукції по всьому ланцюгу виробництва.

Київський м'ясокомбінат активно бере участь в благодійних проектах, надає фінансову допомогу місцевим дитячому будинку, спілці інвалідів, будинку для літніх людей.

Підприємство неодноразово ставало лауреатом та переможцем різних конкурсів.

На базі підприємства заплановано створення Корпоративного університету Групи СМК.

Керівництво:

Директор — Бондаренко Дмитро Анатолійович.

Контакти:

Адреса: Київська обл., м. Біла Церква, шосе Сквирське, 20

Тел.: +38 (066) 983-34-36

E-mail: kmk@saltmk.com

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Є питання або бізнес-пропозиція?
Напишіть нам

Додати файл
*Такого e-mail адреса не существует