Детальніше про нас
SMK Group — один з найпотужніших, сучасних і високотехнологічних м'ясопереробних бізнесів в Україні.
SMK Group була створена в 2007 році на основі трьох м'ясокомбінатів — Салтівського , Богодухівського і Бердянського.
2010-2020 роки SMK Group проводить під гаслом розширення технологічних можливостей. Купується і вводиться в експлуатацію новітнє технологічне обладнання. Нарощується перевага і відрив від конкурентів.
На сьогоднішній день SMK Group — це вертикально-інтегрований холдинг, що спеціалізується на м’ясопереробці. До його складу входять:
- 4 м'ясопереробних підприємства: Салтівський, Богодухівський, Бердянський, Київський м'ясокомбінати;
- Екофермерське господарство Агрофірма «Світанок» — земельний банк (земельні угіддя), виробництво кормів, свинокомплекс;
- Торговий Дім — 7 Регіональних Філій;
- Фірмова торгівля — понад 600 роздрібних торгових точок під брендами «Салтівський м'ясокомбінат», «Бердянський м'ясокомбінат»;
- Онлайн-супермаркет Cooker.
Перша партія ковбас була виготовлена Салтівським м'ясокомбінатом у 2000 році, а вже сьогодні SMK Group — один з найпотужніших, сучасних і високотехнологічних м'ясопереробних бізнесів в Україні, провідний виробник і беззаперечний лідер українського м'ясопереробного ринку.
Виробництво
У виробництві SMK Group робить ставку на технологічну міць і досконалість (продуктивність, універсальність, якість).
Постійний пошук нових технологій і прагнення до бездоганної якості становить основу виробничої філософії SMK Group.
Технічне озброєння підприємств Групи здійснюється світовими лідерами з виробництва обладнання.
Для м'ясопереробки: SCHRÖTER (Німеччина), HANDTMAN (Німеччина), POLY-CLIP (Німеччина), MULTIVAC (Німеччина), SHALLER (Німеччина), SUPERVAC (Німеччина), CLIMAJET (Німеччина), HENKELMANN (Німеччина), WEBOMATIC (Німеччина), NOCK (Німеччина), PANINI (Італія), ULMA (Іспанія), NOVOTHERM (Австрія), NOWICKI (Польща), REX-POL (Польща).
Для свинарства: FANCON (Голландія), DALTEC (Данія).
Обладнання постійно оновлюється і модернізується.
Кожна стадія процесу виробництва постійно підлягає моніторингу з метою отримання продукції, що відповідає найвищим стандартам якості і безпеки, з неповторними смаками за доступною ціною.
Продукція
Основними стратегічними пріоритетами SMK є висока якість продукції та помірні ціни.
Продукція Компанії SMK добре відома на ринку України. Покупці знають, люблять і з задоволенням купують м'ясні продукти під брендами SMK Group.
Покупці ковбас і м'ясних виробів SMK цінують якість, різноманітність смаків продукції в поєднанні з помірними цінами.
Конкурентоспроможність продукції SMK забезпечується використанням найкращої вітчизняної та імпортної м'ясної сировини, спецій і харчових добавок, натуральних і штучних оболонок, різноманітних пакувальних матеріалів і упаковок від провідних світових, європейських і вітчизняних виробників.
Для забезпечення конкурентних переваг на ринку фахівці Компанії ретельно відстежують найновіші досягнення в області технологій і устаткування м'ясопереробки, упаковки, зберігання, тенденції на ринку ковбас і м'ясних виробів. Це дозволяє оперативно реагувати на запити ринку і створювати нові продукти, що максимально відповідають смаковим уподобанням українських споживачів.
Широкий асортимент ковбас і виробів з м'яса, виготовлених як за традиційними, так і за інноваційними технологіями і рецептами, дозволили Компанії SMK отримати славу найбільш вишуканого м'ясного бізнесу в Україні.
Нагороди
Незважаючи на свою молодість, SMK Group твердо займає провідні позиції на українському ринку м'ясопереробки як за рівнем якості продукції, так і за ефективністю інноваційних рішень.
Продукція Компанії SMK була неодноразово нагороджена дипломами, відзначена сертифікатами якості. Нагороди експертного товариства і лояльність покупців є переконливими доказами бездоганної якості і чудового смаку продукції SMK.
Стратегія SMK Group — виробляти кращі в країні м'ясні продукти.
Довгострокова стратегія — вихід на міжнародні ринки.
Виробничі процеси, відносини з постачальниками, кадровий ресурс, інвестиційна політика. Над вирішенням цих та багатьох інших стратегічних завдань працює команда високопрофесійних менеджерів.
Група СМК це:
- Динамічність і швидкість.
Група SMK, є однією з найбільш динамічних вітчизняних м'ясопереробних підприємств.
- Інноваційність і технологічність.
SMK послідовно дотримується принципу інноваційного спрямування своєї діяльності. Використання високотехнологічного обладнання і постійний пошук новітніх технологій у всіх куточках світу дозволяє постійно освоювати нові види продукції.
- Досконалість і почуття смаку.
Поєднання новітніх досягнень науки і техніки з професіоналізмом топ-менеджменту і всього колективу і просто почуття смаку в усьому, що робить SMK, дають можливість Компанії перевершувати своїх конкурентів і завойовувати симпатії все більшого кола споживачів.
- Професіоналізм і ефективність.
Ретельний відбір і високі вимоги, що пред'являються керівництвом Компанії до співробітників у поєднанні зі спеціальною системою навчання усередині підприємства і різноманітними формами стимулювання праці, дозволяють колективу Компанії поводитися на ринку максимально професійно і ефективно.
- Інтегрованість, свобода мислення та ініціативність.
Високі ділові якості керівництва Компанії, свобода мислення та ініціативність співробітників, досягнутий рівень технологій дозволили побудувати
Компанію SMK як цілісну операційну систему, яка, з огляду на тісні зв'язки із зарубіжними партнерами, готова інтегруватися в загальноєвропейську економіку.
- Гнучкість і універсальність.
Спеціальні вимоги до обладнання, яке є універсальним і дозволяє виробляти широкий асортимент продукції, створює можливість для SMK бути настільки гнучким, наскільки цього диктують умови сучасного бізнесу та уподобання споживачів.
SMK Group не стоїть на місці і постійно вдосконалює свій продукт, свою торгову пропозицію, підходи до технології виробництва, структуру управління, дистрибуцію, продажі, просування і рекламу.
Є питання або бізнес-пропозиція?
Напишіть нам