Богодухівський м'ясокомбінат
ПрАТ «Богодухівський М’ясокомбінат» випускає ковбаси та м’ясні продукти з 1930 року. На підприємстві відкрито найбільший в Україні цех з виробництва сирокопчених та сиров’ялених ковбас.
ПрАТ «Богодухівський м’ясокомбінат» створений на основі підприємства з 90-річною історією. Після входження в SMK Group в 2005, на підприємстві починається реконструкція, повністю оновлюється обладнання, розширюються виробничі потужності. Запускаються цехи з виробництва ковбас та делікатесів. Головна гордість заводу — сирокопчені та сиров’ялені ковбаси. В асортименті варені ковбаси, сосиски та сардельки, копчені, сирокопчені, ліверні ковбаси, паштети та інше.
Виробництво оснащене сучасним обладнанням провідних європейських виробників: SCHRÖTER (Німеччина), HANDTMANN (Німеччина), POLY-CLIP (Німеччина), MULTIVAC (Німеччина), CLIMAJET (Німеччина), PANINI (Італія), ULMA (Іспанія), NOVOTHERM (Австрія), NOWICKI (Польща).
Продукція відповідає міжнародним стандартам — ISO 9001:201 і ISO 22000:2018.
Є питання або бізнес-пропозиція?
Напишіть нам