М’ясопереробка

М’ясокомбінати SMK Group — масштабні універсальні виробничі комплекси, розраховані на великі об’єми виробництва. Випускаємо більш ніж 2000 найменувань продукції та швидко адаптуємось до змін попиту на ринку завдяки новітнім технологіям і обладнанню.

Діяльність
М’ЯСОПЕРЕРОБКА

М’ясопереробка — основний напрямок діяльності SMK Group. У складі холдингу 4 м’ясопереробні підприємства, що випускають 17 видів продукції та понад 2000 позицій асортименту під 7 торговими маркам. У виробництві використовуються вітчизняні та імпортні інгредієнти: м’ясна сировина, спеції та харчові добавки, натуральні та штучні оболонки й упаковки. Технологи SMK Group дбайливо зберігають класичні технології м'ясопереробки та постійно відпрацьовують інноваційні напрямки, нові рецепти й смаки.

ТЕХНОЛОГІЇ

SMK Group вивчає технології м’ясопереробки у партнерстві з українськими та закордонними науково-дослідними центрами. На всіх підприємствах Групи встановлено технологічне обладнання від провідних європейських виробників: SCHRÖTER (Німеччина), HANDTMAN (Німеччина), POLY-CLIP (Німеччина), MULTIVAC (Німеччина), SHALLER (Німеччина), SUPERVAC (Німеччина), CLIMAJET (Німеччина), HENKELMANN (Німеччина), WEBOMATIC (Німеччина), NOCK (Німеччина), PANINI (Італія), ULMA (Іспанія), NOVOTHERM (Австрія), NOWICKI (Польща), REX-POL (Польща). 

Якість продукції контролюється на всіх етапах: вхідний контроль, зберігання сировини та інгредієнтів, виробництво, зберігання та дистрибуція готової продукції. Спеціалісти розробляють рецепти та смаки, тестують нові технології пакування: вакуум, газ, різні види і форми оболонок.

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Є питання або бізнес-пропозиція?
Напишіть нам

Додати файл
*Такого e-mail адреса не существует