29.09.2021

Київський м’ясокомбінат, що входить до SMK Group, максимально убезпечив виробництво харчових продуктів, відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 22000:2018 впровадивши на підприємстві систему менеджменту безпечності харчових продуктів – НАССР.
HACCP (англ. Hazard Analysis and Critical Control Point) — це система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок. Вона є науково обґрунтованою, що дозволяє гарантувати виробництво безпечної продукції шляхом ідентифікації й контролю небезпечних чинників.
Такий підхід дозволив систематизувати численні санітарні та технологічні норми і полегшив контроль. НАССР ідентифікує, оцінює та контролює небезпечні фактори, які є ключовими для безпечності продукції.
Впровадження системи НАССР на ТОВ «Київський м’ясокомбінат» надає підприємству низку переваг і допомагає офіційному інспектуванню та розвитку міжнародної торгівлі, оскільки посилює впевненість у безпечності харчових продуктів.
Для підприємства існує чимало переваг від впровадження системи НАССР. Найважливіші з них:
- виробництво більш безпечної продукції знижує ризики, підвищує довіру та задоволеність споживача, дозволяє розширити коло клієнтів;
- поліпшена репутація і захист торговельної марки;
- узгодженість із законодавством;
- персонал має чітке уявлення щодо вимог до безпечності харчових продуктів та методів їх виконання;
- оптимізація внутрішніх ресурсів підприємства;
- покращення планування і сприяння зниженню кількості подальших перевірок;
- правильно проведений аналіз небезпечних чинників дозволяє виявити приховані небезпеки і направити відповідні ресурси в критичні точки процесу;
- підвищення інвестиційної привабливості.
«Київський м’ясокомбінат» – відповідальний виробник, що дбає про своїх споживачів, - каже директор Київського м'ясокомбінату Михайло Бондаренко. - Дотримання міжнародних стандартів на виробництві та виконання вимог закону – пріоритет для нашого підприємства. Тож компанія успішно пройшла перевірку на підтвердження дієвості цієї системи».
Є питання або бізнес-пропозиція?
Напишіть нам