ТОВ «Салтівський м'ясокомбінат» — флагманське підприємство SMK Group — комплексне, повністю автоматизоване виробництво, яке є одним з найбільших м'ясопереробних майданчиків в Україні.

ТОВ «Салтівський м'ясокомбінат» був заснований в 2000 році з «чистого аркуша». В основу найменування підприємства є назва великого житлового масиву в Харкові — Салтівка.

З самого старту Салтівський м'ясокомбінат бере курс на здобуття провідних позицій на ринку України, активно розширюючи виробничі потужності на основному (Харків, Краснодарська, 171Б) і допоміжних (Харків, вул. Індустріальна, 10К) виробничих майданчиках.

У 2005 році Салтівський м'ясокомбінат придбав Богодухівський м'ясокомбінат (м. Богодухів, Харківська обл.), а в 2006 році — Бердянський м'ясокомбінат (м. Бердянськ, Запорізька обл.).

Швидкими темпами розширюючи обсяги виробництва в 2005 році м'ясокомбінат входить в десятку, а в 2006 році — вже в п'ятірку найбільших і найкращих національних виробників ковбас і виробів з м'яса.

У 2007 році Салтівський м'ясокомбінат виступає з ініціативою консолідації галузевих активів, створюється Група СМК (SMK Group).

В період 2008-2011 рр. розробляється комплексна програма зниження впливу на навколишнє середовище і комплексна програма енергозбереження, проводиться реконструкція системи газопостачання основного виробничого майданчика (Харків, вул. Краснодарська, 171Б), реалізується проект газифікації допоміжного виробничого майданчика ( Харків, вул. Індустріальна, 10К).

В період 2012-2020 рр. розширюються виробничі потужності, постійно модернізується обладнання (складські потужності, холодильники, цех обвалки, відділення приготування емульсій та поживної суміші, ділянки термічної обробки і упаковки, експедиція), проходить реконструкція офісних приміщень.

З моменту створення підприємства у 2000 році, основною метою Салтівського М'ясокомбінату завжди було і залишається до теперішнього часу задоволення попиту споживачів на якісну і смачну продукцію. За роки роботи підприємству вдалося заслужити репутацію надійного виробника і завоювати довгострокову прихильність широкого кола споживачів м'ясної продукції.

Підприємство виробляє продукцію під торговою маркою «Салтівський м'ясокомбінат».

Основні види продукції, що випускається — варені ковбаси, сосиски і сардельки, варенокопчені, напівкопчені та твердокопчені ковбаси, сирокопчені та сиров'ялені ковбаси, шинки, варено-копчені та сирокопчені м'ясні делікатеси, смажені і запечені м'ясні вироби, холодець і паштети, охолоджені м'ясні напівфабрикати.

Найкращі асортиментні позиції:

  • Ковбаса варена «Лікарська» ДСТУ в целофані;
  • Сосиски «Дитячі» ДСТУ в целюлозній оболонці;
  • Ковбаса варено-копчена «Московська» ДСТУ;
  • Ковбаса варено-копчена «Сервелат» ДСТУ;
  • Ковбаса напівкопчена «Салямі по-італійськи»;
  • Ковбаса напівкопчена «Краківська» ДСТУ;
  • Ковбаски напівкопчені «Мисливські» ДСТУ;
  • Ковбаса сирокопчена «Брауншвейгська» ДСТУ;
  • Шинка «Полтавська» в синюзі;
  • Бастурма «Бенкетна» з яловичини;
  • Шийка запечена зі свинини;
  • Балик «Дарницький» сирокопчений;
  • Балик «Делікатесний» зі свинини сирокопчений.

На виробництві використовуються сучасні технології та обладнання провідних європейських виробників: HANDTMAN (Німеччина), POLY-CLIP (Німеччина), ULTIVAC (Німеччина), SUPERVAC (Німеччина), PANINI (Італія), ULMA (Іспанія), NOVOTHERM (Австрія), NOWICKI (Польща), REX-POL (Польща) та ін.

На підприємстві сертифікована система управління безпекою харчових продуктів відповідно до вимог ДСТУ 4161-2003. На фінальному етапі знаходиться перехід на нову версію стандарту ISO 22000: 20018 «Система менеджменту безпеки харчових продуктів. Вимоги до організацій, які беруть участь в ланцюзі готовлення харчової продукції».

Суворий і безперервний технологічний і ветеринарний контроль, що налагодили на підприємстві, забезпечує харчову безпеку і стабільну якість продукції.

Салтівський м'ясокомбінат протягом усієї своєї діяльності приділяє велику увагу соціальним проектам і благодійності.

Щорічно підприємство виділяє кошти, продукти харчування, товари першої необхідності різним благодійним фондам, організаціям, товариствам.

За двадцять років роботи Салтівському м'ясокомбінату вдалося заслужити репутацію надійного виробника і завоювати довгострокову відданість широкого кола споживачів м'ясних виробів.

Завдяки високій якості в поєднанні з унікальними смаковими характеристиками, продукція ТМ «Салтівський м'ясокомбінат» завоювала особливу популярність на ринку не тільки Харкова, але і на всій території центральної, північної, східної та південної України.

Керівництво:

Директор - Махотка Ольга Ігорівна

Контакти:

Адреса: Харківська обл., Г. Харьков, ул. Краснодарська, 171Б

Тел .: 0 800 33-05-95

E-mail: hsmkmail@gmail.com

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

Є питання або бізнес-пропозиція?
Напишіть нам

Додати файл
*Такого e-mail адреса не существует